Castellano 
ServeisPresentacióXarxaVídeoscontacte   fer-se membre
Institut d´Estudis Nobiliaris Catalans
Els nostres membres
Enllaços d´interès
 

 

Enllaços d'interès

 

Fundación de Casas Históricas y Singulares
La “Fundación de Casas Históricas y Singulares” és una organització sense ànim de lucre, d'àmbit nacional. L'objectiu principal de la “Fundación de Casas Históricas y Singulares” és propagar el coneixement i manteniment d'edificis d'interès cultural, acompanyats en molts casos de jardins, parcs i espais naturals d'igual valor històric i ecològic, especialment d'aquells que estan en mans privades, així com dels béns immobles que contenen i que formen amb ells una unitat cultural.
www.casashistoricas.com


Castells de Lleida

A la web de Castells de Lleida, se li ofereix un ampli ventall de serveis que, mitjançant la web es poden contractar: allotjament i estades en cases de turisme rural, activitats diverses, visites i activitats a castells medievals i compra de productes artesanals.
També ofereix informació sobre diferents projectes que portem a terme per a la gestió productiva del patrimoni: castells, masies, cases, convents,...
www.castellsdelleida.com


Arxiu Nacional de Catalunya

L'Arxiu Nacional de Catalunya recupera tota aquella altra documentació que, d'acord amb la legislació, té una especial rellevància per al coneixement de la nostra història nacional.

http://cultura.gencat.net/anc/


Museu Nacional d’Art de Catalunya

El MNAC comprèn totes les arts (escultura, pintura, arts de l’objecte, dibuixos, gravats, cartells, col·lecció de numismàtica i col·lecció de fotografia) i té la missió d’explicar un discurs global de l’art català, des del romànic fins a mitjan segle XX.
www.mnac.es


Museu d’Història de Catalunya

El Museu d'Història de Catalunya té per objecte exposar i difondre la història de Catalunya com a patrimoni col•lectiu, conservar els objectes que s'hi relacionen i enfortir la identificació dels ciutadans amb la història nacional. En compliment de les seves finalitats, el Museu d'Història de Catalunya s'articula com a museu narratiu, amb les funcions següents:
- Acollir i conservar objectes relatius a la història de Catalunya com a suport de la narració històrica.
- Promoure i organitzar activitats de difusió i promoció de la història de Catalunya i cooperar en la seva divulgació i estudi.
www.mhcat.net


Món Comunicació

Revista d'informació general: cultura, societat, moda, literatura, art, salut, cooperació, dones, etc.
www.moncomunicacio.com


Patronat de turisme de la Diputació de Lleida

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida és un ens de promoció turística creat l'any 1989 per a la gestió de l'oferta turística de les comarques lleidatanes: una terra privilegiada i amable per gaudir tot l'any d'una gran varietat d'esports, d'una cultura singular, d'una gastronomia autòctona i d'un turisme rural, l'hostatgeria més autèntica de la nostra terra.
www.lleidatur.com

 

Castillos de Aragón
Aquesta web vol donar a conèixer tot el patrimoni de castells. Es pretén mostrar totes les fortificacions, tant les que conserven restes importants com les que només tenen evidència històrica. En aquesta web es troba per comarques, la història i descripció de cada element fortificat, acompanyat de fotos i amb referències al municipi on es troba ubicat i a altres llocs visitables de l'entorn.

www.castillosdearagon.es

Amics de l'Art Romànic del Bages
Els Amics de l’Art Romànic del Bages és una entitat cultural, dedicada a l’estudi i a la divulgació de l’Art Romànic, amb una especial atenció al de les terres de parla catalana.
http://webs.manresa.net/aarb/Castell de La Pobla de Claramunt

ServeisPresentacióXarxaVídeoscontacte   fer-se membre
   © Castells de Lleida S.L. - Telf: (+34) 973.402.045