Castellano 
ServeisPresentacióXarxaVídeoscontacte   fer-se membre
Presentació
Els nostres objectius
Serveis i activitats
Dades d´interès
Fer-se Membre de la Fundació
Contacti amb nosaltres

Fer-se Membre de la Fundació

 

La Fundació Privada Castells Culturals de Catalunya desenvolupa la seva tasca en favor del Patrimoni amb l'ajut de les administracions, entitats, empreses i particulars, que esdevenen així "Membres" de la Fundació en diferents graus relacionats amb el nivell de col·laboració: Membres d'Honor, Patrocinadors, Col·laboradors, Protectors, Adherits i Amics.


 

Els MEMBRES AMICS, són aquelles persones que degut al seu interès pel patrimoni i la cultura, volen unir-se a aquesta tasca en favor del Patrimoni i participar de les activitats que es realitzen any rera any.


 

Avantatges dels Membres Amics de la Fundació

  • Acreditació mitjançant "Carnet de Membre Amic a la Fundació" vàlid pel titular i un acompanyant, per l'assistència a les següents activitats:
    Gratuïtat per la visita als Castells de la Ruta "Castells de Lleida, un viatge al passat" (Montsonís, Montclar, Florejacs, Pallargues, Mur, Vicfred,...).
  • Gratuïtat per a totes les activitats que la Fundació organitzi, concerts de "Música als Castells", Cicles de conferències, ...
  • Descompte especial en aquells llocs que mantenen conveni de col·laboració amb la Fundació (Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), altres Castells i monuments, ...).
  • Tramesa d'informació diversa i invitació als actes propis (Premis "Catalunya Nostra", Reunions de Membres, ...).
  • Tramesa d'informació diversa i invitació als actes de les entitats col·laboradores de la Fundació (Cicles de conferències de la Societat d'Estudis Pere El Cerimoniós, Cursos i borsa d'estudis de la Societat Catalana de Genealogia, Heràldica, Sigil·lografia, Vexil·lologia i Nobiliària, Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, ...).
  • Trobades amb la resta de Membres de la Fundació (Patrocinadors,  Col·laboradors, Adherits, Amics, ...) en cada acte que s'organitza, per tal de poder intercanviar impressions i experiències.

Els MEMBRES AMICS, participant activament en els actes que organitza la Fundació Privada Castells Culturals de Catalunya, estan ajudant a donar vida als Castells.


Gràcies per la seva col·laboració.
ServeisPresentacióXarxaVídeoscontacte   fer-se membre
   © Castells de Lleida S.L. - Telf: (+34) 973.402.045