Castellano 
ServeisPresentacióXarxaVídeoscontacte   fer-se membre
Presentació
Els nostres objectius
Serveis i activitats
Dades d´interès
Fer-se Membre de la Fundació
Contacti amb nosaltres
 

Serveis i activitats

 

Visites guiades als castells

Promoció de les visites guiades als Castells de Montsonís, Montclar, Florejacs, Pallargues, Mur i Vicfred que han provocat l’augment de visitants en els tres sectors: l’escolar, el cultural - 3ª edat i el turisme familiar del cap de setmana.

 

Cicle “Música als Castells”

Concerts de música durant les nits d’estiu, a l’exterior dels Castells utilitzant aquests com a escenari, amb visita a l’interior del recinte al finalitzar el concert, en aquells Castells on aquesta sigui possible.

 

Turisme Rural

Es dóna informació i es fan reserves a través de la Fundació per llogar cases per allotjar-se a l’entorn més immediat dels Castells.

 

Activitats per escolars

Crèdits de síntesi i sortides culturals per escoles amb els següents tallers: El Món Medieval, Arqueria medieval, Cuina Medieval, El Món dels Trobadors, Indumentària Medieval i La Petjada de l’Islam.

 

Premis “Catalunya Nostra”

Lliurament dels premis "Catalunya Nostra" als Castells que més s’hagin destacat per les seves activitats a favor de la Cultura i el Turisme i pel major esforç en la seva rehabilitació.

 

Rehabilitació de Castells mitjançant la cessió a diferents entitats

Cessions a canvi de mantenir una part de l’edifici en propietat i treballs de rehabilitació de varis castells.

 

Institut d’Estudis Nobiliaris Catalans

És una secció de la Fundació que té com a finalitat promoure l’elaboració i realització de projectes d’investigació i estudi sobre la noblesa catalana.

 

Els Castells Catalans: Terminologia Bàsica

Col·laboració amb el Termcat i altres entitats en l’edició i difusió de materials de terminologia bàsica sobre castells.   

   

Ruta de Castells amb visita guiada

“33 castells per descobrir”

La millor manera de visitar un castell sense perdre’s res és amb l’ajut d’un guia, una persona que coneix en profunditat l’entorn i la història del castell.

La Fundació Privada Castells Culturals de Catalunya us ofereix la possibilitat de recórrer els castells que faciliten la visita guiada i viure una experiència inoblidable, recordant fets i anècdotes, en profunditat.

 

Pobles Pintorescs

La Fundació Privada Castells Culturals de Catalunya inicia aquest any 2004 un nou projecte per tal de potenciar la conservació i rehabilitació acurada de petits pobles per tal de fer-los agradables al visitant i així, potenciar la seva visita turística.

 

Altres:

  • Promoció de les jornades de portes obertes.

  • Activitats formatives, cursos i conferències.
  • Organització de debats, jornades i seminaris.
  • Participació en fires per a la promoció dels Castells.
  • Treballs per l’obtenció de beneficis fiscals per a la salvaguarda del patrimoni.
  • Realització d’estudis econòmics per a la gestió sostenible dels castells.

 
ServeisPresentacióXarxaVídeoscontacte   fer-se membre
   © Castells de Lleida S.L. - Telf: (+34) 973.402.045