Castellano 
ServeisPresentacióXarxaVídeoscontacte   fer-se membre
Presentació
Els nostres objectius
Serveis i activitats
Dades d´interès
Fer-se Membre de la Fundació
Contacti amb nosaltres

Els nostres objectius


Totes les activitats es dirigeixen cap a Salvar els Castells amb l'obertura de Castells privats i públics, a través de concerts, visites culturals, teatre, mercats medievals, concursos de pintura, rutes històriques (castells templers i hospitalers,...), i amb una promoció adequada genera un moviment turístic important per donar vida als mateixos Castells i a les zones pròximes a ells on tal i com ja s'ha comprovat van sorgint altres negocis complementaris, a llocs on mai havien existit, com són restaurants, allotjaments de turisme rural, botigues d'artesania i productes de la zona, etc.


L'objectiu principal de la Fundació és estendre aquest fort moviment turístic - cultural fins a tots els punt de Catalunya on hi hagi castells, que es gran part del territori.


També la Fundació promou la rehabilitació dels Castells que li han estat cedits en propietat i col·labora en tots aquells que es troben en procés de recuperació.


 Les actuacions de la fundació van encaminades a la captació d'un turisme actiu i que s'interessa per la cultura, l'experiència en el terreny dels castells ens demostra que aquest tipus de turisme es practicat avui en dia per un gran sector de la població.

 

CREACIÓ DE LLOCS DE TREBALL


El reequilibri que s'aconsegueix a nivell de creació de nous destins turístics comporta també la creació de nous llocs de treball per mantenir aquests nous serveis, des de guies turístics, personal per atendre al públic, tècnics i personal administratiu, alguns depenent de la Fundació i la majoria depenent ja de petites empreses que van sorgint per dirigir aquests serveis.

Antecedents
ServeisPresentacióXarxaVídeoscontacte   fer-se membre
   © Castells de Lleida S.L. - Telf: (+34) 973.402.045